mm

Om meg

Jeg er en aktiv tobarnsmor på 38 år, som er opptatt av mat og kosthold.
"Mat for sjelen" er en blog som hovedsaklig handler om sukkerfri/lavkarbo mat, kosthold og livsstil.

Etter å ha gjennomgått full kreftbehandling i 2009, med operasjoner, cellegift og stråling følte jeg at kroppen var fullstendig utkjørt.
Etter å ha lest en hel del om kosthold, livsstil og kreft bestemte jeg meg for å forsøke å spise mindre sukker og karbohydrater. Ikke for å gå ned i vekt - heller tvert om - men for å få kroppen i balanse igjen, og for å forhindre tilbakefall av kreften.
Effekten var umiddelbar! Etter en måneds tid med sukkerfri/lavkarbo kost hadde jeg betraktelig mer energi og overskudd. Som mamma til to søte, små aktive jenter på 8 og 11 år var dette fantastisk!

Jeg har nå spist sukkerfri/lavkarbo kost i over 2 år, og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg har fått et nytt liv!
Energi og overskudd er på topp, og jeg føler virkelig at kroppen min liker dette! Jeg håper også at jeg ved å spise på denne måten kan forhindre kreften å blusse opp igjen, ved å prøve å sulte evt kreftceller ihjel...

Jeg er opptatt av at maten skal være ekte, ren og uten tilsetningsstoffer, så jeg lager det meste fra grunnen. Jeg liker å bruke naturlige råvarer, så oppskrifter med kunstige søtningsstoff finner du ikke her. Alle oppskriftene er sukkerfrie og glutenfrie.

Håper du liker bloggen, og finner litt inspirasjon. Kom gjerne med kommentarer og innspill!


♥ Tove

6 kommentarer:

 1. Jeg har skrytt av pizzabunnen din før og den er så god at den fortjener å deles med flere. Håper derfor at det er greit at jeg har delt den på bloggen min. Den har ennå en fast plass på menyen!:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Bare koselig Julie :-)
   Så flott at du likte pizza oppskriften!

   -Tove-

   Slett
 2. For en flott blogg du har! Kom akkurat innpå, og det er så mye jeg har lyst til å prøve! Dessverre er jeg bare 16 år, og lever fortsatt med mor og far som ikke liker lavkarbo o.l. Men jeg spiser det gjerne likevel :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for fine ord :-) Jeg spiser lavkarbo, men resten av familien spiser både poteter og brød. Det fungerer helt fint, og baker jeg kaker o.l. spiser de og evt gjester glutenfritt og sukker fritt. Gjestene merker stort sett ikke forskjell uten at jeg påpeker det :-D
   Du kan jo ta på deg å bake litt brød og knekkebrød til eget bruk, og ellers spise middag som resten av familien bare uten poteter eller pasta/ris??
   Lykke til :-)

   Tove

   Slett
 3. takk for fin og viktig matblogg. er symptomfri etter full kreftbehandling i 2011/12. og fikk leddgikt diagnose i 2013. utkjørt og utslitt etter kreftbeh. er 76 modell. så det er godt å få inspirasjon til god og næringsrik mat. lever glutenfritt /sukkerfritt e beste evne. så tusen takk. er imponert.

  SvarSlett
 4. super inspirasjon, har gjort my av samme obesrvasjon som deg og bruker mye ren mat og sukkerfritt,glutenfritt

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.