mm

Kontakt

Jeg setter stor pris på kommentarer og innspill, 
og ønsker derfor gjerne tilbakemeldinger fra deg som leser. 
Send meg gjerne dine favoritt oppskrifter, eller tips om nye spennende lavkarbo produkter!

Kontakt meg gjerne på 
mail: sjelemat@gmail.com

Facebook: http://www.facebook.com/pages/Mat-for-sjelen/126171794170712



Jeg tar gjerne på meg skriveoppdrag, små og store - kontakt meg da direkte på mail for avtale.
Jeg leverer både tekst og bilder.



Ønsker du å annonsere på bloggen er det også fullt mulig!
Ta kontakt på mail for å avtale pris og størrelse.






♥ Tove

10 kommentarer:

  1. Så flott blogg du.. Rart jeg ikke har funnet den før..
    Jeg begynte selv med lavkarbo mat pga overvekt etter mange år med kortison tabletter.. Bi-virkningen var jo enda bedre. Jeg er også nå medisinfri fra diabetesen (type2) .. Har enda noen få kilo igjen å ta av, men unner meg litt mer goder (lavkarbo) i form av sjokolade og kaker :-)
    Og denne bloggen var jo helt topp og full av gode og sunne fristelser :-)
    Kommer helt sikkert til å titte innom her ofte :-)
    Mvh Elisabeth

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen tusen takk!
      Så koselig at jeg kanskje kan inspirere og motivere deg videre Elisabeth :-) Mottoet mitt er at selv om man spiser lavkarbo/sukkerfritt, betyr ikke det dermed at man ikke skal kunne kose seg ;-D
      Det finnes jo så uendelig mye godt man kan lage :-D

      Tove

      Slett
  2. Flott blogg - min nye motivasjonskilde! Takk! Keep ut the good work :)

    SvarSlett
  3. kan man spise tyrkisk yoghurt og nøtter som frokost når man spiser lavkarbo?

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, det kan man helt klart gjøre :-) Det er faktisk en av favorittene mine :-)
      Ta også en titt under Granola for å finne oppskrifter på frokostblandinger du kan bruke sammen med yoghurten :-D

      http://sjelemat.blogspot.no/search/label/Granola

      Slett
  4. Hei!

    Dette er en kjempefin side/blogg, med mange nyttige tanker, innspill og tips. Jeg har nå prøvd ut både pizzaoppskriften med kokosmel, og sjokoladekaken med avocadokrem. Sistnevte ble helt ypperlig, og står ikke tilbake for noen kaker bakt med hvitt sukker og hvetemel, men pizzaoppskriften smaker for mye kokos. Jeg brukte Cocosa kokosmel. Finnes det andre kokosmeltyper som er mer nøytrale i smaken? Marita :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk for fine ord Marita :-) Så flott at du finner litt inspirasjon blant det jeg pusler med :-) :-)

      Jeg har ikke forsøkt Cocosa kokosmel. Jeg bruker dette melet:

      http://www.iherb.com/Edward-Sons-Organic-Coconut-Flour-1-lb-454-g/32716#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=coconut%20flour&rc=184&sr=null&ic=3
      som jeg kjøper fra iHerb.
      Ellers har jeg også prøvd Funksjonellmat sitt kokosmel, med stort hell.

      Synes ikke noen av disse har utpreget kokossmak :-) :-)

      -Tove-

      Slett
  5. Hei �� Du har en flott og inspirerende blogg. Da jeg la om mitt kosthold i november 2013 var din blogg en av de som inspirerte meg. Etterhvert har amnge spurt meg etter oppskrifter/tips etc og i går tok jeg mot til meg og opprettet egen blogg www.matfoross.blogg.no. Siden jeg er helt ny. I denne bloggverden er jeg usikker på om det er lov å legge ut andres oppskrifter. Siden jeg bruker jevnlig en del av dine oppskrifter lurer jeg på om jeg kan legge noen ut på min blogg og linke til deg? Ønsker deg en fin dag og ser frem til å høre fra deg ��

    SvarSlett
    Svar
    1. Så lenge du klart linker tilbake til meg, er det bare koselig :-) :-)

      Slett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.