mm

Karbohydrat Oversikt

Her har jeg forsøkt å lage en liten oversikt over karbohydrat innhold i ulike frukt og grønnsaker.


Matvare


Karbohydrat
g pr 100 g
Agurk 1,2
Ananas      10,1
Appelsin      7,2
Aprikos      7,2
Aprikos, tørket 43,4
Artiskokk 1,3
Asparges 1,3
Aubergine 2,2
Avocado      0,5
Banan      18,1
Bjørnebær      6,4
Bladsalat           0,7
Blomkål 2,3
Blåbær      7,5
Bringebær      3,2
Brokkoli   2,1
Bønner grønne, fryst 3,0
Daddel, tørket 68,0
Drue 13,8
Endivesalat 1,0
Eple           10,0
Fersken      7,6
Fiken, tørket 53,9
Granateple      7,8
Grapefrukt      6,8
Gresskar 1,7
Gressløk 1,3
Grønnkål 2,2
Gulrot 6,5
Gulrot, baby  5,0
Hodekål 5,2
Hvitløk      18,6
Isbergsalat 1,5
Jordbær      6,6
Kaktusfiken      9,7
Kinakål           1,8
Kirsebær      9,0
Kiwi      10,6
Klementin      8,7
Knutekål      3,0
Kumquat      7,5
Kålrot       6,4
Lime      0,8
Litchi      14,3
Løk           5,7
Mais           12,6
Mais, hermetisk 16,5
Mango      14,1
Melon piel de sapo
Melon   honning     
4,2
5,6
Melon charentais
Melon galia
Melon   kantaloupe     
5,6
4,2
4,2
Melon   vann      7,6
Molter      4,4
Moreller      11,3
Nektarin      9,0
Neper           4,7
Oliven, grønne 0,3
Oliven, sorte 1,8
Papaya      8,8
Paprika, grønn      2,8
Paprika, gul,    3,6
Paprika, rød      4,7
Pasionsfrukt      5,8
Pastinakk      10,0
Persille 1,6
Persillerot           7,3
Plomme      9,3
Potet, lagringspotet 17,1
Purreløk           3,6
Pære           8,0
Rabarbra      0,7
Reddik           2,5
Rips      6,9
Rosenkål           4,4
Rosiner 65,8
Ruccolasalat      2,0
Rødbete           8,9
Rødkål,    3,4
Sellerirot           2,8
Sitron      2,2
Solbær      7,6
Sopp            0,3
Spinat      0,5
Squash 2,0
Stangselleri           1,3
Stikkelsbær      5,4
Sukkererter 5,3
Svisker 36,5
Søtpotet 16,5
Tomat    1,2
Tomat cherry   2,5
Tomat, hermetisk 3,0
Tyttebær      7,0

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.