mm

torsdag 3. juli 2014

Sjokoladelykke...

Av og til bare MÅ jeg ha sjokolade... Varm, flytende, fyldig, mørk sjokolade, som smelter i munnen...
Trenger jeg si mer...?

Denne desserten inneholder alt, og hemmeligheten er i vannet... Les oppskriften, så skjønner du hva jeg mener...




Oppskrift




Bland alt sammen til en jevn røre, og ha over i en ildfast form.
Sikt så over:
  • 2 ss sukrin gold (evt. vanlig sukrin)
  • 2 ss kakao
Helt til slutt tømmer du vann over det hele:
  • 2 dl varmt vann
Det kommer til å se ut som en katastrofe, og du tror nok aldri dette blir spiselig. MEN, stol på meg! 
Dette er trikset, som gjør denne desserten til en virkelig opplevelse. Vann, sukrin og kakao lager en slags sjokoladesaus som legger seg rundt kaken, og gjør den saftig, flytende og... ja, rett og slett nyyyydelig!!

Sett formen i stekeovnen ved 180 grader i 30 minutter - ta ut herligheten, og la den hvile i ca 20 minutter.



Server med litt yoghurt naturell eller pisket kremfløte...

Nyt... 




♥ Tove

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.