mm

søndag 2. mars 2014

Gelè - Pops...

Disse godsakene har blitt kjempepopulære her i huset. Jentene elsker de, og vi voksne er heller ikke vonde å be...

Oppskrift på disse godbitene finner du også i Boken min "Mat for sjelens Søte Fristelser", sammen med 74 andre fristende oppskrifter på godsaker... Boken får du kjøpt HER










Oppskrift
  • 200 g bringebær – gjerne frosne (2,5 dl bringebærpurè) 
  • 20 g gelatinpulver 
  • 3 - 4 ss kokende vann 
  • 2 – 3 ss Sukrin 
  • Noen dråper vaniljeekstrakt 
  • Kokosmasse til pynt 


Tin bærene, og lag purè ved å mose bærene med en stavmikser eller en blender. Du skal ha ca 2,5 dl bringebærpurè.
Smak til purèen med sukrin.
Dersom du ønsker det kan du sile purèen gjennom en melsikt, for å få bort bringebærsteinene.



Bland ut gelatinpulveret i litt kokende vann.
Bland gelatinen godt inn i purèen.
(Det kan være lurt å varme opp purèen litt, for å få smeltet gelatinen skikkelig inn)




Hell blandingen i en liten firkantet boks, og sett kjølig til massen er stiv.



Skjær gelèen opp i passe biter som du ruller i litt kokosmasse.
Dersom du vil kan du tre bitene på pinner, og få ”pops”.

Oppskrift på disse godbitene finner du også i Boken min "Mat for sjelens Søte Fristelser", sammen med 74 andre fristende oppskrifter på godsaker... Boken får du kjøpt HER



♥ Tove

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.