mm

mandag 27. januar 2014

Linfrø-Focaccia...

Nydelig lettlaget glutenfri og lavkarbo focaccia!
Perfekt følge til lasagne eller moussaka f.eks. Eller nyt den ganske enkelt som den er, sammen med en god kopp te...



Oppskrift

  • 80 g linfrømel 
  • 4 ss mandelmel
  • 1 ts bakepulver
  • 1/2 - 1 ts salt
  • 1 ss olivenolje
  • 5 ss vann
  • topping etter smak - soltørkede tomater, oliven, krydderurter, salt... 



Bland sammen alle ingrediensene til en jevn røre.
Smør røren utover på et bakepapir kledd stekebrett. Mitt brød ble ca 20 cm i diameter.
Ha på den toppingen du liker best - soltørkede tomater, oliven, krydderurter, salt...

Stekes ved 180 grader i 18 - 20 minutter.







♥ Tove

2 kommentarer:

  1. Spennende! Dette må prøves :) Bruker du mandelmel eller malte mandler?

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg brukte et mandelmel som ikke var helt finmalt i denne foccaciaen :-)

      Slett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.