mm

mandag 16. desember 2013

Sukkerfrie Kransekakestenger...

Disse kransekakestengene ble perfekte - sprø og gode på utsiden, og seige og gode inni....
Akkurat som de skal være....

Oppskrift på disse kakene finner du også i Boken min "Mat for sjelens Søte Fristelser", sammen med 74 andre fristende oppskrifter på godsaker... Boken får du kjøpt HER



Oppskrift
  • 150 g malte mandler
  • 1 ts xanthan gum ( evt 1 ss fiberhusk)
  • 2 - 4 ss sukrinmelis
  • 2 ss agavesirup
  • 2 ts vaniljeekstrakt
  • 1 eggehvite


    Mal mandler og bland inn xanthan gum og sukrinmelis.
    Bland inn eggehviter, sirup og vanilje til en fast og god deig.
    La deigen hvile i kjøleskap en times tid.
    Trill ut fingertykke pølser, ca 10 cm lange.

    Stekes ved 180 grader 8 - 10 minutter.
    (Pass på så ikke de blir brent på undersiden...)
    Frys ned, og ta opp etter hvert som du får lyst på...


    Oppskrift på disse kakene finner du også i Boken min "Mat for sjelens Søte Fristelser", sammen med 74 andre fristende oppskrifter på godsaker... Boken får du kjøpt HER



    ♥ Tove

    Ingen kommentarer:

    Legg inn en kommentar

    Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.