mm

torsdag 26. desember 2013

Pestobakt Klippfisk...

En fantastisk festmiddag, du gjerne kan invitere gjester på! Smakfull og lettlaget.
Klippfisk og pesto er en nydelig kombinasjon...

Dette er en av oppskriftene du også finner i den nye boken min "Mat for Sjelen's Fristende Middagsretter" - sammen med 80 andre enkle, sunne og gode oppskrifter på middagsretter og tilbehør.



Oppskrift
  • 400 g ferdig utvannet klippfisk
  • Pesto - hjemmelaget eller ferdig kjøpt
  • Olivenolje



Skjær ferdig utvannet klippfisk i passe store serveringsstykker.
Legg fisken i en ildfast form, og smør litt pesto på hver av fiskestykkene.
Ha over litt olivenolje.
Dekk formen med aluminiumsfolie.

Stek ved 180 grader i ca 30 minutter. Ta av aluminiumsfolien mot slutten av steketiden.


Server med f.eks. blomkålpurè og månetørkede tomater...

Dette er en av oppskriftene du også finner i den nye boken min "Mat for Sjelen's Fristende Middagsretter" - sammen med 80 andre enkle, sunne og gode oppskrifter på middagsretter og tilbehør.



♥ Tove

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.