mm

fredag 25. oktober 2013

Sesamknekkebrød...

Nydelige, lettlagede knekkebrød.



Oppskrift
  • 150 g sesammel 
  • 50 g kruskakli eller fibrex (glutenfritt)
  • 70 g linfrø
  • 50 g solsikkefrø
  • 2 ss fiberhusk
  • 1/2 ts salt
  • 1 ts bakepulver
  • ca. 5 dl vann

Bland alt det tørre, tilsett vann og lag en røre.
La røren stå og svelle ca 5 - 10 minutter.
Smør røren utover en bakepapirkledd plate med en slikkepott.
Oppskriften rekker til 2 plater.



Stekes på varmluft 160 grader i ca. 15 min 
- rut opp i passe store biter før du setter platene tilbake i ovnen. 
Stek videre i nye 15 min
- skru av ovnen, åpne ovnsdøren og la knekkebrødene tørke videre i ca 30 min.



Nydelige med litt godt pålegg og en god kopp te...



HER er flere oppskrifter på Knekkebrød

HER er f.eks. en oppskrift på Runde knekkebrød og HER en oppskrift på Hjerteformede knekkebrød


♥ Tove

2 kommentarer:

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.