mm

onsdag 16. oktober 2013

Fiskepinner...

Hjemmelagde fiskepinner er en enkel og god hverdagsmiddag, som ungene liker godt.

Dette er en av oppskriftene du også finner i den nye boken min "Mat for Sjelen's Fristende Middagsretter" - sammen med 80 andre enkle, sunne og gode oppskrifter på middagsretter og tilbehør.



Oppskrift 
·        400 g hvit fiskefilet (lyr, hyse, torsk)
·        1 egg
·        1 - 2 kopper mandelmel eller finmalte mandler
·        (evt. 1 kopp revet parmesan)
·        salt og pepper


Skjær fiskefileten i strimler på langs, og del opp i passe lengder.
Pisk egget, og ha i en bolle.
Bland mandelmel med litt salt og pepper, og ha dette i en annen bolle.
Dypp fisken først i egg, og deretter i mandelmel (evt. en blanding av 50/50 mandelmel og parmesan).

Stek fiskepinnene på middels varme, til de er gyldne og fine.




Server gjerne med litt Blomkålpurè eller brokkolimos, og tomater.

Dette er en av oppskriftene du også finner i den nye boken min "Mat for Sjelen's Fristende Middagsretter" - sammen med 80 andre enkle, sunne og gode oppskrifter på middagsretter og tilbehør.



♥ Tove

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.