mm

onsdag 3. juli 2013

Pesto...

En god pesto kan brukes til det meste - både til kjøtt og fisk. Den passer utmerket som dressing til salater og som marinade til fisk og kjøtt. Bland litt pesto med rømme/kesam, og du får en kjempegod saus eller dip.



Oppskrift

  • 1 potte frisk basilikum
  •  2 hvitløksfedd
  •  2 ss pinjekjerner
  •  ca. 1 dl olivenolje (gjerne denne fra Gourmeten.no)
  •  50 g revet parmesan (eller evt. pecorino)
  • salt og pepper

Ha basilikum pinjekjerner og hvitløk i en blender, og kjør det sammen til det er finhakket.
Tilsett olivenolje i en tynn stråle - mens maskinen går - til du får passe konsistens.
Bland inn nyrevet parmesan, og smak til med salt og pepper.


♥ Tove

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.