mm

torsdag 18. juli 2013

Marinert fetaost...

Marinert fetaost er kjempeenkelt å lage selv, og smaker så mye mye bedre enn ferdig kjøpt...




Alt du trenger er:
  • Fetaost
  • Olivenolje (gjerne denne fra Gourmeten.no)
  • Krydder og tilsetning etter smak

Skjær fetaosten i terninger og legg på et glass.
Nå kan du tilsette krydder. Her tar du det du liker best, og lag gjerne flere forskjellige varianter.
Forslag til krydder og tilsetting kan være:

  • oregano
  • basilikum
  • timian
  • rosmarin
  • hvitløk
  • gressløk/vårløk
  • oliven
  • månetørkede tomater (eller soltørkede om du vil...)
  • chili - fersk i biter, evt tørkede hele



Fyll opp glasset med en god olivenolje, og sett det i kjøleskapet en dag eller to slik at smakene får satt seg.

Jeg bruker mye fetaost i salater og som snacks sammen med marinerte oliven, forskjellige nøtter og litt spekemat... Himmelsk!

Olivenoljen fetaosten ligger i blir en kjempegod dressing på salater - ferdigkjøpte marinert feta ligger i rapsolje...






♥ Tove

3 kommentarer:

  1. Fetaost og oliven er skikkelig snadder :) Jeg har nylig lagt om til lavkarbo/LCHF og har allerede prøvd noen oppskrifter her fra bloggen din - de falt i smak!

    SvarSlett
    Svar
    1. Så flott :-) Lykke til med lavkarbo spisingen ;-) Håper du kan finne litt inspirasjon her blant oppskriftene mine :-)

      Tove

      Slett
    2. Takk for det, jeg kommer garantert til å bruke flere av oppskriftene dine :)

      Slett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.