mm

onsdag 31. juli 2013

Gyroskrydder...

En nydelig krydderblanding, jeg har brukt veldig mye i sommer. Bland litt av krydderblandingen med olje, og mariner grillkjøttet i dette et par timer. Passer kjempegodt til både kylling, lam, svin og oksekjøtt...



Oppskrift

  • 1 ts tørket timian
  • 2 ts koriander
  • 2 ts gurkemeie
  • 1 ts curry powder
  • 1 ts chilipulver
  • 1 ts hvitløkspulver
  • 1 ss paprikapulver
  • 1 ts oregano
  • 1/4 ts ingefær
  • 1/4 ts allehånde
  • 2 ts salt
  • 1/2 ts pepper

Nydelig krydderblanding, med smak av Hellas...
Stek kjøttet, og server med Tzatsiki og gresk tomatsalat 
- lukk øynene, og forestill deg at du sitter på en taverna på en nydelig gresk øy....



♥ Tove

2 kommentarer:

  1. Denne krydderblandingen høres skikkelig god ut.

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, dette har virkelig blitt en favoritt i sommer :-) :-)

      Slett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.