mm

søndag 9. juni 2013

Lun Rabarbra med kokos og kanel...

Kombinasjonen kokos, kanel og rabarbra er virkelig å anbefale!
Dette ble en deilig, frisk og lettvint dessert.



Oppskrift
  • ca 250 g rabarbra
  • 3 - 4 ts sukrin gold (evt. vanlig sukrin)
  • 1 ts kanel
  • 30 - 40 g kokosmasse



Skjær rabarbraen i 1/2 - 1 cm tykke biter, og ha den i en ildfast form.
Strø over sukrin og kanel, og bland sammen med rabarbraen.
Strø over kokosmasse.



Stekes ved 180 grader i ca 15 - 20 minutter - til rabarbraen er mør...



Server med pisket kremfløte eller litt yoghurt naturell.






♥ Tove

2 kommentarer:

  1. Det så virkelig godt ut. Får høre om jeg kan få litt rabarbra fra mamma sånn at jeg kan prøve ut denne oppskriften :)

    SvarSlett
    Svar
    1. He he :-) Ja rabarbra er bare nydelig... Litt hekta for tiden ;-) I ettermiddag ble det rabarbramuffins :-D Kjempegodt! Skal poste oppskrift ;-)

      Tove

      Slett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.