mm

mandag 17. juni 2013

Grillede Grønnsaker...

Enkelt og godt tilbehør til sommerens grillmat...



Jeg griller gjerne squash, aubergine, asparges, tomat, løk, paprika, sopp...
Bruk de grønnsakene du liker best.



Skjær grønnsakene i skiver, eller del de i grove biter. 
Vend de med litt olje, og hiv de på grillen!
Enkelt og greitt...


Nydelig!!







♥ Tove

4 kommentarer:

  1. Nam! Glillede auberginer er min storfavoritt! :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, aubergine er definitivt en av mine favoritter også ;-)

      Slett
    2. Mmmm... skull.e akkurat til å si det samme! Pensler med chili olje og harlitt salt på. Yum!

      Slett
    3. Ja, jeg trenger egentlig ikke kjøtt til en gang :-) Dette er nydelig som det er ;-) Chili olje hørtes ikke dumt ut ;-) ;-)

      Slett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.