mm

mandag 20. mai 2013

Blomkål/Brokkoli Taboulleh...

Taboulleh er en klassisk libanesisk salat, og lages vanligvis med bulgur - noe som ikke er særlig lavkarbo vennlig.
Denne varianten er med blomkål og brokkoli - mye sunnere og mye bedre!
Taboulleh er nydelig som tilbehør til grillet kjøtt, fugl og fisk, eller som en egen rett sammen med litt godt lavkarbobrød.



Oppskrift
  • 1/2 blomkål
  • 1/2 brokkoli
  • 4 tomater
  • 1/2 agurk 
  • 1/2 purre (vårløk og rødløk er også godt...)
  • ca 6 ss god olivenolje - jeg bruker en nydelig olivenolje fra Gourmeten.no
  • 3 ss sitronsaft
  • En bunt frisk persille
  • Himmalayasalt eller havsalt
Finhakk blomkål og brokkoli i en kjøkkenmaskin.
Bland inn finhakkede tomater, agurk, rødløk og persille.
Ha over olje og sitronsaft, og smak til med salt.
La alt stå og trekke smak, en halv times tid.



♥ Tove

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.