mm

fredag 12. april 2013

Sukkerfri Sjokoladepudding...

Denne sjokoladepuddingen ble akkurat som jeg ønsket... Søt og fyldig, og med mye god sjokoladesmak...



Oppskrift
  • 2 dl H-melk
  • 1 dl kremfløte
  • 2 - 3 ss Sukrin Gold
  • 3 ss kakaopulver
  • bittelitt salt
  • 1 ts vaniljeekstrakt
  • 2 ts gelatinpulver
  • 5 ss sterk kaffe



Start med å røre ut kakaopulver, vanilje og sukrin i litt kald melk.
Varm opp melk og fløte, og rør inn kakaoblandingen.



Rør ut gelatinpulveret i kaffen, til alt er oppløst.
Hell gelatinen i en tynn stråle, og bland den godt inn i den varme melken.

Hell sjokoladepuddingen i en stor skål, eller i serveringsskåler. Sett til avkjøling i ca 4 timer - gjerne over natten.


Server med friske bær og hjemmelaget vaniljesaus eller pisket krem...






♥ Tove

2 kommentarer:

  1. Ser utrolig godt ut. Sjokoladepudding er noe av det beste jeg vet :-D God helg!

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, sjokolade pudding er helt klart en av mine favoritter også :-)
      Ha en kjempefin helg du også Ida!

      Tove

      Slett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.