mm

søndag 14. april 2013

Marinert Breiflabb på Gresskarseng...

Gresskarpurè kan brukes til det meste! Jeg har brukt den i kaker, frokostbarer og brød, i gryteretter, som deilig tilbehør til pinnekjøtt (perfekt erstatning for kålrotstappe!), og nå også sammen med fisk...
Den nydelige milde smaken tåler virkelig å smakssettes på alle mulige måter, både med søtt og salt. Sammen med breiflabb ble dette en skikkelig festmiddag av dimensjoner... Anbefales på det varmeste!



Oppskrift
  • 400 g breiflabb
  • 1 fedd hvitløk - finhakket
  • 1/2 sitron - saft
  • salt og pepper
  • olivenolje
  • 1 løk
  • 1 rød paprika
  • 2 dl gresskarpurè *
Lag marinade av hvitløk, sitronsaft, olje og salt/pepper. Hell over fisken og la stå 30 - 40 minutter.
Skjær løk og paprika i strimler, og ha i bunnen på en ildfast form sammen med litt olivenolje.
Sett formen i stekeovnen på 180 grader i ca 15 minutter, til grønnsakene er blitt litt møre.
Ta formen ut av ovnen, og hell over gresskarpurèen. Legg fiskestykkene på toppen, og hell over marinaden.
Sett formen tilbake i stekeovnen i ca 20 - 30 minutter, til fisken er ferdig.



Server med dampet blomkål og brokkoli...


* Gresskarpurè kan kjøpes ferdig på iHerb her. Dersom du bestiller fra iHerb må du gjerne bruke koden min TOV581 og få 5$ i rabatt.




♥ Tove

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.