mm

onsdag 10. april 2013

Fiskeform...

En enkel, og god hverdagsrett. Rask, barnevennlig og sunn!



Oppskrift

  • 600 g fiskefilet (torsk, sei, lyr...)
  • 1/2 purreløk - i ringer
  • 1/2 rødløk - i skiver
  • 1/2 paprika - i strimler
  • 1 - 2 fedd hvitløk - finhakket
  • 1 boks hermetiske tomater
  • salt og pepper
  • evt. revet ost


Skjær fisken i passe store biter, og legg i bunnen av en ildfast form. Ha på salt og pepper.
Legg alle grønnsakene oppå fisken, og tøm over boksen med tomater.
Ha evt. revet ost på toppen.

Stekes ved 200 grader, i ca 25 - 30 minutter.



Server med dampet blomkål eller brokkoli.


♥ Tove

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.