mm

fredag 22. mars 2013

Kyllingkjøttboller med squash...

Disse kjøttbollene ble saftige og gode.
En enkel, og rask hverdagsmiddag, som ungene elsket!




Oppskrift
  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 1/2 squash
  • 1 rød paprika
  • 2 hvitløksfedd
  • 2 ss linfrømel eller finmalte linfrø
  • 1/2 ts chilipulver
  • 1 ts salt 
  • 1/2 ts pepper



Del squash og paprika opp i grove biter, og ha de i en food processor sammen med hvitløk. Kjør maskinen til alt er finhakket.
Ha kjøttdeig, krydder og linfrømel i maskinen, og kjør sammen til alt er godt blandet.
Bruk en fuktet skje, og form små kjøttboller, som du legger i en langpanne.

Stek kjøttbollene på stekepannen, eller i stekeovnen i ca 20 minutter ved 200 grader.



Server med en god salat...
Hva med en Rubinrød salat, med fetaost og gresskarkjerner...?



♥ Tove

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.