mm

søndag 10. mars 2013

Jordbær-Moussè...

En nydelig smak av sommer... En frisk og lett dessert, som smelter på tungen...




Oppskrift
  • 200 g jordbær – gjerne frosne (2,5 dl jordbærpurè) 
  • 2 - 3 ts gelatinpulver 
  • 3 - 4 ss kokende vann 
  • 2 – 3 ss Sukrin
  • 1 1/2 dl kremfløte 
  • Noen dråper vaniljeekstrakt 



Tin jordbærene, og lag jordbærpurè ved å mose bærene med en stavmikser eller en blender. 
(Du skal ha ca 2,5 dl jordbærpurè).
Smak til purèen med sukrin.
Bland ut gelatinpulveret i litt kokende vann.
Bland gelatinen godt inn i jordbærmosen.
Pisk krem av fløten, og vend denne forsiktig inn i purèen.



Sett kjølig til moussèen er stivnet...







♥ Tove

4 kommentarer:

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.