mm

torsdag 14. mars 2013

Fetabakt laks...

Laks og fetaost er en nydelig kombinasjon...
Dette ble en rask og enkel middag, laget i en fei på vei ut døren til fotballtrening og foreldremøte...
Travle hverdager krever raske og enkle middager ;-)



Oppskrift

  • 500 g laksefilet
  • 100 g fetaost
  • sitronsaft
  • salt og pepper

Legg laksefilet i en ildfast form, og ha på sitronsaft, salt og pepper.
Smuldre over fetaosten.



Stek laksen i ca 20 minutter ved 200 grader.


Server med dampet blomkål, brekkbønner/aspargesbønner og tomat...








♥ Tove

2 kommentarer:

  1. Nam, så fantastisk! Elsker laks og elsker feta!

    SvarSlett
    Svar
    1. He he ;-D Så bra!

      Ha en fin dag Amanda!

      Tove

      Slett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.