mm

onsdag 6. februar 2013

Baconsvøpt Kylling med sennep...

En nydelig og rask hverdags middag, som lager seg selv i stekeovnen, mens du lager tilbehøret klart...
Kyllingbrystene blir saftige og gode, og får en ekstra god smak av bacon og sennep...



Oppskrift

  • 3 - 4 kyllingbryst
  • 100 g bacon
  • litt sennep, gjerne Dijon



Smør sennep på baconskiven og surr rundt kyllingbrystet. Legg i en ildfast form.
Stekes på varmluft i 20 - 30 minutter ved 180 grader.



Server med med smørdampede brekkbønner, eller en frisk salat og litt blomkålris...




♥ Tove

2 kommentarer:

  1. Denne har allerede rukket å bli fast på vår meny:D Sennepen gjorde virkelig susen for baconsurret kylling.
    Så nå spiser vi fiskegratengen din og denne en gang i uka, fordi det er så godt og lettvint.

    SvarSlett
    Svar
    1. Så flott Imse!
      Ja, sennepen gir en ekstra god smak til kyllingen ;-)

      Så koselig at du likte fiskegratengen også!

      Tove

      Slett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.