mm

onsdag 30. januar 2013

Beef Stir Fry...

Stir Fry betyr ganske enkelt å steke raskt på høy varme, mens du rører hele tiden.
Nydelig lettlaget wok, med mye god smak...


Oppskrift
  • 400 g biffkjøtt skåret i strimler
  • 2 ss østerssaus
  • 1 fedd hvitløk - finhakket
  • 1 løk i strimler
  • 1 rød paprika i strimler
  • 300 g frosne brekkbønner (1 pose)
  • 1 rød chili - finhakket
  • 1 boks bønnespirer
  • 1/2 boks minimais i biter
  • 1 ss asiatisk fiskesaus
  • olje til steking
  • salt og pepper



Start med å marinere kjøttet i østerssaus noen minutter.
Imens skjærer du opp alle grønnsakene.
Stek kjøttet i små porsjoner på høy varme, sammen med hvitløken, mens du rører hele tiden.
Legg kjøttet til siden, og stek så alle grønnsakene. Start med løk, paprika, chili og bønner - disse trenger lengst tid. Ha til slutt i minimais og bønnespirer. Bland inn kjøttet, og smak til med fiskesaus, salt og pepper.



Raskt, enkelt og aldeles nydelig middag i en fei!!







♥ Tove

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.