mm

lørdag 29. desember 2012

Bringebær Fromasj...

En frisk og god dessert, som passer godt etter fet og mektig julemat...



Oppskrift
3 - 4 porsjoner

  • 200 g bringebær
  • 2 ss sukrinmelis
  • 2 gelatinplater
  • 2 ss kokende vann
  • 2 dl kremfløte
Start med å legge gelatinplatene i bløt.
Pisk kremfløten.
Bland inn bringebær og sukrinmelis - smak til om du vil ha i mer søtning.
Klem ut vannet av gelatinplatene, tilsett ca 2 ss kokende vann, og rør godt til de er smeltet.
Hell gelatinen i en tynn stråle i bringebærblandingen, mens du røren hele tiden.
Ha fromasjblandingen i en skål og sett kjølig i ca 2 timer.










God Jul
fra
Tove

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.