mm

torsdag 25. oktober 2012

Dijon kylling...


Da jeg lagde denne kyllingen første gang satt minstejenta vår bare og stønnet, og konklusjonen: Nam,nam,nam, mamma, dette må du lage 1000 ganger til!!!
Jeg må bare få si meg fullstendig enig! Tenk at et vanlig kjedelig kyllingbryst kan bli så saftig og smakfullt...

Oppskrift
  • 3 Kyllingbryst
  • Saft av ½ sitron
  • 3 – 4 ss finhakket koriander
  • 3 ss Dijon sennep
  • 1 ss olivenolje
  • 2 – 3 ts chilipulver
  • ½ ts salt
  • ½ ts pepper






Bland sammen alle ingrediensene til marinaden. Legg kyllingbrystene i en pose, og tøm over marinaden. Bland marinaden godt rundt kyllingbrystene.
La kjøttet ligge i marinaden over natten i kjøleskap, eller ca 1-2 timer i romtemperatur.

Ha kyllingbrystene i en ildfast form, og tøm over marinaden. 
Stek i stekeovnen, uten tildekking ved 180 ⁰C i 20 – 30 min alt etter hvor store kyllingbrystene er.

Server med f.eks. smørdampede brekkbønner og tomater...


Nyt...





2 kommentarer:

  1. Ble inspirert av denne, har tatt en kalkunfilet opp av fryseren. Skal prøve med gresskarpuré til, det blir søndagsmiddag denne helga. Har kjøpt en gresskar til, skal lage mer purê, tenkte å lage pai.

    SvarSlett
    Svar
    1. Så koselig Hanne :) Håper kalkunen ble bra, og at det falt i smak!
      Har laget kake med Gresskarpurè i løpet av helgen, og den ble supergod :D Legger ut oppskrift etter hvert...

      Ha en fortsatt fin kveld!

      Tove

      Slett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.