mm

torsdag 5. juli 2012

Coleslaw...

De siste dagene har det vært nydelig vær, og da blir det også mye grilling.
Coleslaw er kjempegodt tilbehør til alle typer grillet kjøtt.






Oppskrift
  • 1/2 kålhode - nykål eller isbergsalat f. eks. - finsnittes
  • 2 stilker stangselleri finsnittes
  • 1/4 finsnittet rødløk eller litt gressløk
  • 1/2 rød chili finhakkes
  • 1/2 rød paprika finsnittes
  • olivenolje
  • sitronsaft
  • salt og pepper
  • ca 1/3 boks rømme
  • ca 2 ss majones


Bland alt sammen, og smak til med salt, pepper, sitronsaft og rømme/majones.
La Coleslawen stå og trekke smak en halv times tid før servering.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.