mm

søndag 10. juni 2012

Rødløk - Rabarbra kompott...

Denne kompotten er et nydelig og friskt tilbehør til alle typer grillet kjøtt.






Oppskrift
  • ca 700 gram rabarbra
  • 2 rødløk
  • Olivenolje
  • Salt og pepper
Vask og skjær rabarbra i biter.
Skjær løk i skiver.
Surr løk og rabarbra i litt olivenolje i en stekepanne i noen minutter.
Smak til med salt og pepper, og eventuelt litt mer olivenolje.
Synes du kompotten blir for tørr, tilsetter du bare litt vann.

Nydelig til grillede svinekoteletter f.eks...


Rabarbra er perfekt for oss som spiser lavkarbo, siden den bare inneholder 0,7g karbohydrater pr 100g...

2 kommentarer:

  1. Guri malla !!!!!!! Når jeg besøker deg får jeg bare lyst til å lage alt du publiserer.....

    Og rabarbra...jeg elsker det!

    SvarSlett
    Svar
    1. He he :-) Så koselig!!
      Elsker også rabarbra, og det kommer flere oppskrifter med det i løpet av uken ;-)
      Har skikkelig dilla på rabarbra for tiden, og akkurat nå står den jo så flott i hagen, og bare ber om å bli brukt :-D

      Ha en fortsatt flott søndag Fru Tunheim, og tusen takk for koselig tilbakemld!!

      Tove

      Slett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.