mm

mandag 30. april 2012

Chili - Torsk...

En enkel og god hverdagsrett med torsk. Rask å lage, og chilien gir en litt spennende vri på torskemiddagen.










Oppskrift
  • 500 g torske filet
  • 1-2 fersk chili
  • 1/2 purreløk
  • 1 rød paprika
  • 2 - 3 tomater
  • salt og pepper




Legg fisken i en ildfast form og krydre med salt og pepper.
Finhakk chili og ha over fisken.
Skjær purre i skiver og paprika i strimler. Ha over fisken.
Skjær tomatene i skiver og legg som et lokk over det hele.

Stekes ved 200 grader i 1 times tid, til fisken er ferdig.

Server med smørdampet blomkål og brokkoli.



Nam...








5 kommentarer:

  1. Dette ser fantastisk lekkert og smakfullt ut.

    SvarSlett
  2. Jeg må bare slenge meg på Elins kommentar her - det ser utrolig smakfullt og fristende ut :)

    SvarSlett
  3. Åh, det så herlig ut :) Takk for tips!

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for det Styx ;-)

      Ha en flott kveld videre!

      Tove

      Slett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.