mm

torsdag 22. mars 2012

Rubinrød salat med Fetaost og Gresskarkjerner...

Dette er virkelig en salat en Dronning verdig...
Nydelig tilbehør til alle typer grillet/stekt kjøtt og fisk.
Denne salaten er like mye en fryd for øyet som for ganen...







Oppskrift
  • 1/4 liten rødkål
  • 1/4 rødløk
  • noen blader rød lollo salat
  • ca 50 g fetaost
  • en neve gresskarkjerner
  • extra virgin olivenolje

Finsnitt rødkål og rødløk.
Bland sammen alle ingrediensene - smuldre over fetaost, og strø over en håndfull gresskarkjerner.
Til slutt har du over noen gode skvetter med extra virgin olivenolje.

 Fryd 
for øyet og ganen...










2 kommentarer:

  1. Kjempegodt til stekt ørret. Fant ikke rødkål, det kan være litt vanskelig iblant. Men det er like greit med vanlig hodekål. En allsidig salat som jeg tror kan brukes til mye.

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, smaksmessig er jo rødkål og vanlig kål ganske like, så det går nok helt fint å bruke :-)

      Denne salaten passer til det meste ja :-) Både kjøtt og fisk.

      Ha en fortsatt fin helg!

      Tove

      Slett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.