mm

lørdag 31. mars 2012

Kokoskonfekt...

Nydelig rask og lettlaget konfekt til Påskefeiringen...





Oppskrift
  • 1 ss kokosolje eller usaltet smør
  • 1 ss kakaopulver
  • 2 ts sukrinmelis eller annet søtt etter smak
  • 2 - 3 ss kokosmasse
  • 1/2 ts vaniljeekstrakt



Smelt kokosolje/smør.
Rør inn de andre ingrediensene.

Sett konfekten med teskje i små topper på en bakepapirkledd plate.

Sett kjølig 1 times tid, eller så lenge du orker å vente :-)

Lag gjerne dobbel porsjon - disse godbitene har en tendens til å forsvinne fort...










6 kommentarer:

  1. Svar
    1. Kjempegode og farlig enkle å lage... ;-)

      Ha en flott lørdag Helen!

      Tove

      Slett
  2. Oooh! Så flotte! Det der må testes :)

    Jeg anbefaler også disse oppskriftene: http://fristendelavkarbo.no/2012/03/27/pa-tide-a-planlegge-paskeegget/

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk takk Styx :-) Disse kan virkelig anbefales ja ;-)

      Cecilie på fristende lavkarbo har mange flotte og inspirerende oppskrifter på lavkarbo godteri ja ;-)


      Ha en flott lørdag!

      Tove

      Slett
  3. Mmm, såg deiligt ut...:) Hvilken kakaotype bruker du? er vel ikke karbovennlig å bruke vanlig butikk-kakao, eller?

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg kjøper gjerne Raw kakaopulver fra iHerb, men dersom jeg ikke har det bruker jeg også like gjerne vanlig bakekakao ;-) Den inneholder ca 14g karbo pr 100g, men 1 ss utgjør ikke så mange gram :-)

      -Tove-

      Slett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.