mm

lørdag 28. januar 2012

Sjokolademuffins...

Disse muffinsene blir saftige og gode! Smelter på tungen..




Oppskrift
  • 100 g malte hasselnøtter 
  • 100 g malte mandler 
  • 1 toppet ss kakao 
  • 60 g sukrin 
  • 70 g smeltet smør eller olje 
  • 1 pk Tine kremost naturell (125 g) 125 g kremost
  • 3 egg 
  • 1 ts bakepulver 
  • 1 ts Vaniljeekstrakt
  • Et par spiseskjeer Cacaonibs eller hakket 86 % sjokolade
Bland sammen egg, kremost og sukrin i en blender. Tilsett alt det tørre. Ha i smeltet smør/olje.
Bland alt sammen til en jevn fin røre.
Smak på røra - det er mulig du vil ha den søtere.

Ha røra i muffinsformer. Stek på 180 grader i 15-20 minutter.








3 kommentarer:

  1. å nam nam, så helt nydelige ut og utrolig flotte bilder ;) kakaonibs ? kjøper du de på helsekost??

    SvarSlett
  2. Tusen takk for det...
    Jeg kjøper Cacaonibs på helsekosten eller på iHerb - klikker du på linken kommer siden opp :-)
    Dersom du ikke får tak i Nibsene kan du selvsagt bruke hakket 86 % sjokolade :-)

    Tove

    SvarSlett
  3. Har oppdatert oppskriften og tilføyd 86 % sjokolade :-)

    SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.